Vacatures

Hartog’s Volkorenbakkerij, Amsterdam zoekt een

filiaalhouder/teamleider voor onze bakkerswinkel

Minimaal 30 uur, 4 dagen

 

Wat je doet:

Samen met collega filiaalhouder en zo nodig in overleg met de manager, geef je de dagelijkse aansturing aan het verkoopteam. Je communiceert helder waardoor iedere verkoper weet wat er verwacht wordt. Je signaleert afwijkingen en weet snel een oplossing toe te passen. Het werkrooster hou je bij en alle andere schema’s die ontwikkeld zijn om de hygiëne en veiligheid  te waarborgen. Je beheert de inkoop, bestellingen van onze klanten en met de andere filiaalhouder of manager bepaal je de productie-aantallen. Je verdiept je in onze producten, productspecificaties en allergenen zodat je onze klanten deskundig kan helpen.

 

Wij vragen:

Dat je ervaring hebt als leidinggevende of de capaciteiten hebt als leidinggevende.

Dat je op flexibele tijden kan werken zodat er minimaal 1 filiaalhouder per dag aanwezig is en dat je er bent op de drukste dagen van het jaar.

Dat je tevreden bent als je team een drukke dag goed heeft volbracht.

Dat je het leuk vindt om klanten te helpen en zorgt dat de klant met een tevreden glimlach de winkel verlaat.

 

Wij bieden:

Een uitdagende, dynamische baan met een open werksfeer.

Interne begeleiding met de mogelijkheid tot een externe opleiding.

5 weken vakantie, 8% vakantiegeld en pensioenregeling

Een duidelijke functieomschrijving met het bijbehorende salaris volgens bakkerij-CAO

 

Wie zijn wij:

Hartog’s Volkorenbakkerij, sinds 1896, staat bekend om het volkorenbrood. Onze bakkers malen zelf de tarwe en bakken van dit meel het bekende volkorenbrood zonder toevoegingen. Verder maken we nog andere lekkere broden, kleine bolletjes, heerlijke traktaties en verkopen we belegde broodjes.

Het bakkerijteam bestaat uit 8 bakkers en het verkoopteam uit 18 medewerkers. In de verkoop zijn er dagelijks 7 a 8 verkopers op de werkvloer aanwezig verdeeld over 6.00-18.15. Binnen ons bedrijf is er een duidelijke structuur en heldere communicatie.

 

Geïnteresseerd:

Wij zien je sollicitatie met motivatie en CV graag tegemoet op info@volkorenbrood.nl tav Fred Tiggelman